ECE GÖZEN

Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nde tamamlayan Ece Gözen, profesyonel kariyerine Hakaan markasında tasarımcı olarak başladı . MUUSE’un daveti üzerine katıldığı MUUSE- VOGUE Talents Award 2012’de ‘En Vizyoner Tasarımcı’ seçilerek birinciliği kazandı.
2013 yılında, sport-couture, yenilikçi ve genç bir marka olarak konumlandırdığı “ECE GÖZEN”i yarattı ve bu tarihten itibaren İstanbul Moda Haftası’nda aktif olarak yer almaya başladı. 2014 yılında FABRIKA markası ile iş birliği yaparak ‘Ece Gözen for Fabrika’ etiketi altında koleksiyonlar hazırladı ve Türkiye genelinde 20 önemli mağazada satışa sunuldu. Ece Gözen markası ayrıca, Farfetch, Muuse, Henrik Visbskov B., IIL7 Store, ve Bilstore gibi mağazalarda satılmaktadır.

Koleksiyonlarını yaratırken kendine güvenen, yeni stillere açık ve cesur kadınlardan ilham alan Ece Gözen, tasarımlarında her zaman bilimi, teknolojiyi, matematiği, sanatı ve kültürü harmanlıyor. Ece Gözen koleksiyonlarını çağın yeniliklerini modayla birleştirmeyi seven, sportif ve şık kadınlar için tasarlıyor.


PR Yetkilisi:

İstanbul İletişim / Gülin Bayındır

0212 240 8590 - gulinb@istanbul-iletisim.com

Satış Temsilcisi:

Gizem Gül

gizem@ecegozen.com