GİRAY SEPİN

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü‘nden birincilikle mezun olan Giray Sepin, kariyerine Ümit Ünal ile birlikte Abbate tasarım ekibinde başladı. 2004 yılında İtkib Genç Moda Tasarımcıları yarışmasında aldığı ikincilik ödülüyle, Linda Loppa yönetimindeki Polimoda International Institute Master Advanced programına burs hakkı elde etti ve Ağustos 2006'da Floransa'daki eğitimini tamamladı.
2007’den bu yana Mudo Collection Erkek koleksiyonlarını tasarlayan Giray Sepin, 2015 Nisan ayından itibaren tasarım danışmanlığı pozisyonuna geçti. Kendi adını taşıyan markasını Ocak 2014’te kuran Sepin, koleksiyonlarını Mercedes Benz Fashion Week Istanbul ve Trannoi Homme Paris fuarında sunuyor.
Giray Sepin geleneksel referansları çok kültürlülükle harmanlayarak çağdaş bir görünüm oluşturuyor. Sportif detayları klasik erkek giyimiyle bir araya getirerek, her daim genç hisseden, sitilin kalıcı modanın keyif verici geçişler olduğunu düşünen, sanat ve müzikle beslenen, tasarım ve işlevsellikten hoşlanan özgür erkeklere sesleniyor.